Påskpyssel

Hej! 
Jag mår bättre nu men lite förkyld bara. Den här veckan är jag inne på vecka 36, en månad kvar till bf! Får se om det blir tidigare än bf eller samma dag eller övertid. Får hoppas att det blir lite tidigare för att jag är redan less..😐 Sover dåligt på nätterna, har svårt att ta på mig kläder, orkar inte promenera med Thea men tvingar mig själv alltid för Theas skull. 
Den här veckan har jag bara tagit det lugnt, promenerat med Thea i detta soliga väder, påskpysslat här hemma. 
Jag åkte till Erics jobb i måndags för att plocka några björkris, därefter satte jag dit fjädrar och falskägg på björkris, än så länge så har det gått bra för katterna, tur det! 
Jag har även köpt påskliljor på willys för 24kr och satte det på matbordet tillsammans med påsk godisskålet som jag fick av mamma. 
Jag är inte den typen som älskar att ha för mycket påskpyssel härhemma, bara lite känns okej. Jag har egentligen inte påskpysslat på 2-3 år trorjag, nu är jag gravid så nu vill jag göra något här hemma så därför fick det blev lite påskpyssel 😁 
Har ni påskpysslat därhemma också? 
Vad har ni för planer under påskhelgen?☺️
Kram (null)
(null)

Dagens händelse | | Kommentera |

Babyskydd

Hej! 
Äntligen är det fredag idag, längtar alltid tills helg då är Eric ledig så att vi kan göra något tillsammans eller bara ha honom i närheten hela dagarna under helgen eftersom han jobbar på vardags. 
Jag har tänkt blogga några inlägg under veckan men tyvärr så har jag varit sjuk. Var så förkyld, hostade och halsont. Idag känner jag mig lite bättre men fortfarande förkyld så att man måste ha papper med sig hela tiden typ.. 🤧 
Men ska försöka blogga några inlägg nästa vecka då är jag säkert frisk! 
Men tänkte visa er babyskydd som vi beställde hem från jollyroom förra veckan. Jättenöjd med vår babyskydd, har även beställt hem bas till babyskydd. 
Hoppas ni alla får en fin helg! 
Trevlig helg❤️ 
(null)

(null)

Dagens händelse | | Kommentera |

Dopsdagen för LillHarry

Hej! 
Jag, Eric och Thea åkte iväg till Sundsvall i torsdags den 8/3 eftersom min systerson skulle ha dop på lördagen den 10:e. 
Vi blev så förvånade över att det var såpass mycket snö däruppe, över 1,7 meter!! 
Vi kom framme runt kl halv elva på kvällen. På fredagsmorgonen var jag och Eric ensam hemma med Thea och familjens hundar medan alla jobbade. Vi åt frukost tillsammans, tittade igenom gamla foton när jag var nyfödd och så. Roligt att titta igenom så ska vi komma ihåg när vårt pojke föder då får vi se vem han liknar mest. 
Sen tog vi en lång promenad med hundarna i ca 15 cm snö, inte roligt när man är nästan höggravid.. den promenad rounden brukar annars ta max 30-40 minuter men för oss tog det ungefär en timme!!

Sen kom min syster, vi fixade tårtor inför dopsdagen, mamma kom hem från jobbet kl 14. Vi fortsatte med tårtorna till middagstiden då blev vi klara till slut. Sen kom resten av familjen hem. Det var skönt att få träffa alla igen och bara umgicks. 

På lördagsmorgon, den stora dagen för min systerson Harry. Jag vaknade kl runt 07.00 för att hinna duscha, äta frukost, hjälpa andra med klädsel och hår blabla sen sist mig själv😃 
Jag och familjen åkte till församlingens lokal för att förberedda med dukning, sätta upp ballonger osv. Det blev jättefint, sen åkte vi hem för att plocka upp min bror och sambo. Därefter åkte vi iväg till kyrkan, där träffade vi resten av släkten och även Harrys pappas sida också. 

Vi mötte upp prästen en snabbis tillsammans med Harry, syster, brorsan och systers sambo för att jag och brorsan är faddrar till Harry❤️ 
Blev jätteglad när syster frågade om vi ville vara Harrys fadder! Hela dopet gick bra och var så vackert. Jag grät nästan för att det snart är min tur att stå i kyrkan tillsammans med min son för att döpa honom! 
Därefter blev det fika och öppning av presenter. Min syster och sambo fick många fina och bra presenter. Dom fick av oss var förvarningskista med Harrys namn, födelsedags datum, tid, vikt och längd. 

På söndag åkte vi hem, tråkigt nog men sambon har jobb att tänka på 😒 
Vi kom också på att det är sista gången jag satt i framsätet med sambon uppe till Sundsvall, nästa gång vi besöker Sundsvall så sitter jag i baksätet och vår son i framsätet😍 underbart!! 
Nu visar jag bilder från dopsdagen! 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) (null)

(null)

(null)

(null)

Dagens händelse | | Kommentera |
Upp