Ledig idag

Hej! 
Idag vaknade jag tidigt på morgonen och trodde jag skulle till jobbet men nepp fick sovmorgon av min chef o fick ta ledigt resten av dagen, lyxigt. Jag tog en skön sovmorgon, dock så var det min första natt jag sov gott utan att ha vaknat, det är ju skönt! 
Jag vaknade kl nio men låg kvar i sängen fram till halv elva, åt frukost framför tv. Sen åkte jag iväg till Rusta och köpte gardiner och kuddar till vardagsrummet. 
Därefter åkte jag hem och åt lunch sen ställde jag upp gardiner och kuddar på soffan i vardagsrummet, det blev jättefint, finare än innan då hade vi vita gardiner och svart/vit mönster kuddar, tråkigt var det. 
Jag vill ha gråa soffa men det får vi ta mycket senare. Jag har städat hela lägenheten och lämnade några saker i vinden, fixade fram liten belysning i falsk gran typ i en stor fd blomkruka o har den i hallen, mysigt när det snart är jul. Ska bara ha under julen sen ska det tas bort såklart. 
Sen kom Eric hem från jobbet med Thea som kom hem från dagiset, skit vad smustig hon var så hon fick duscha direkt!!!!😱
Vi åt middag och tog det lugnt resten av kvällen.
Hoppas ni har haft en mysig kväll också! Kram
(null)

(null)

Dagens händelse | | Kommentera |

Ultraljud

Hej! 
Vaknade imorse kl halv 6 av spänningen och nervost inför RUL. Runt kl 7 åkte jag och Eric med varsin bil till mitt jobb och lämnade min bil sen åkte vi tillsammans vidare till Karlskoga, där hade vi RUL, egentligen skulle det göras i Örebro men fullbokade där så det fick bli i Karlskoga då dom samarbetar. 
Barnmorskan kollade hur lillen mår, hjärtat, urinblåsa m.m. Allt såg jättebra ut med 10 st fingrar och 10 st tår. Vi fick se vilket kön bebisen är. 
Det var så härligt att få veta könet, nu är vi redo att handla saker och fixa om barnrummet! Vi är lyckliga!
Efter RUL åkte jag till mitt jobb och Eric till hans. Jag jobbade från halv 10 till kl 14.30 ca, därefter åkte jag hem och tog en promenad med Thea sen blev det slappning i soffan vilket jag behövde efter en sömnlös natt! 
Vi har storhandlat också när Eric kom hem från jobbet sen lagade vi en god middag, tjockpasta med fläskfile och champojoner, mums! Kan skriva ner recept om det önskas! 
Nu ligger jag i sängen och ler stort av hur fantastiskt det är att vi har skapat en liten människa i magen som rör sig jättemycket och har tummen i munnen ibland. Längtar så mycket tills lillen kommer ut! Runt 22 april blir det. 😃 
Nu ska jag försöka sova! Natti 
(null)

(null)

 
Dagens händelse | | Kommentera |

Tisdag

Hej! 
Thea var hemma med mig idag från hunddagiset, hon är alltid ledig på tisdagar och fredagar. Vi vaknade kl nio men myste en stund i sängen sen drog vi ut och tog en kort promenad så att hon skulle få göra sina behov. Sen kastade jag in smustiga kläder till tvättmaskinen, därefter åt jag frukost framför TV. 
Runt kl halv tolv gick jag och Thea ut och tog en lång promenad, fick då smset av min arbetsgivare att vi skulle ha plogmöte kl 13. Jag skyndade gå med Thea och fixade mig snabbt sen åkte iväg till jobbet och hade möte tills kl 15 ungefär. Sen åkte jag hem och tog en kort promenad med Thea, sen väntade vi på att Eric skulle komma hem från jobbet, sen åkte vi till Willys och storhandla mat. Sen gjorde vi det vanliga: lagade middag, fixade matlådor, ute med Thea och duschade. 

Jag har tagit en beslut idag, att jag ska börja arbeta igen imorgon efter två veckors sjukskrivning då jag vill prova och se om jag kanske klarar jobba fram till 22 feb då går jag på graviditelpenning om jag ens får godkänd av Försäkringskassan men tror säkert det! Jag blir bara knäpp av att vara hemma och göra ingenting, så vill jobba igen men om jag inte klarar det så får jag tyvärr vara sjukskrivning heltid tills förlossningen. Men hoppas inte det😃 
Nu måste jag försöka sova inför första arbetsdag imorgon sedan två veckor tillbaka. 
Godnatt! 
(null)

(null)


Dagens händelse | | Kommentera |
Upp