Vem älskar måndagar?

Hej! 
Jaha nu är det måndag igen.. jag hatar måndagar, jag antar att ni gör det också. Men vet ni vad?! Det har snöat under natten, så mysigt med vitt på marken!!😍
Jag vaknade kl nio men låg kvar i sängen ända fram till halv tio, sen klev jag upp och fixade rostad bröd med ost och te framför en film. Sen har jag dammsugit i hela lägenheten. Kollade runt i mobilen på olika hemsidor. Runt kl 15.00 fick jag sms av hjärtat att han måste tyvärr jobba övertid då han måste fortsätta med snöröjningen så vi kan tyvärr inte storhandla mat idag som vi brukar så jag fick åka in till Willys och handla middag till idag, storhandlar får vi göra imorgon istället. 
Efter Willys åkte jag och hämtade Thea på hunddagiset, alltid roligt att hämta henne, man får se hur lycklig hon blir när hon ser mig. 
När vi kom hem så ordnade jag middag direkt, var hungrig. Det blev lax i ugn med fetaost på med potatis och romsås till, mums! Och riven morötter också som sallad. 
Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt framför Shrek filmen och väntar på att hjärtat ska komma hem. 

Idag är jag inne i vecka 19, snart har halva av graviditel gått!❤️

Kram 
(null)

Dagens händelse | | Kommentera |

Hörcentralen

Hej! 
Vaknade runt kl 10 och kände att min kropp inte är i bra form idag, smärtan vid bäcken och svanskotan men jag bet ihop och åkte till Hörcentralen vid USÖ för att fixa babylarm och fickvibration, jag gjorde det på förmiddagen för att det brukar vara mindre folk då. 
Blev förvånad att dom fixade dom grejerna ganska snabbt, jag trodde att jag måste vänta i några veckor för att få dom grejerna men nej jag fick dom samma dag, skönt! Då behöver jag inte åka tillbaka. Får hålla tummarna att babylarm funkar så att jag kan sova gott på nätterna när bebisen har kommit. Aldrig kul att vara vaken hela natten för att kolla om bebisen skriker 😉 
När jag blev klar med besöket så åkte jag till Willys och handlade lite gott inför helgen för att det är FREDAG imorgon! Nu slappnar jag av i soffan. 
Ha det gott! Kram
(null)

Dagens händelse | | Kommentera |

Vecka 18

Hej! 
Idag är en ny vecka, då innebär det att jag är inne på ny gravidvecka. Är inne på vecka 18 nu. Snart har halva av graviditet gått! 
Jag vet inte vad jag ska göra idag, jag har tvättsdag och jag tvättar en massa som kläder, lakan, handdukar och arbetskläder. Jag brukar tvätta på söndagar men jag vill göra det under veckan för att ha något att göra på dagarna så jag valde att göra det idag. 
Eftermiddag ska jag och Eric storhandla mat som skall räcka för en vecka. Hur brukar ni göra? Handlar ni smått varje dag eller handla för en helvecka? Vi brukar göra det på måndagar då kommer det nya matvaror och skönt att få det gjort sen kan man bara slappna av resten av veckan😉 
Ha en skön måndag, ni alla! 
Kram 
(null)

Dagens händelse | | Kommentera |
Upp