Nyårsafton


Hallå! 
Hoppas ni har haft en bra nyårsafton!
Jag och Eric valde att stanna hemma och tog det lugnt på nyår. Under dagen hade vi bara slappnat av i soffan och kollade på filmer. Sen åt vi tre olika rätter. Det blev förrätt, huvudrätt och efterrätt. 
Förrätt: räkröra med rostad bröd. 
Huvudrätt: ryggbiff, potatisgratäng, kantarellsås och sparris. 
Efterrätt: vaniljpannacotta med hallon. 
Det blev jättegoda! Mätta blev vi! Sen kl 20.00 var det bingolotto, vi var jättenära på att vinna många stort men då fattades bara en siffra.. typiskt! 
Sen började många tjuvstarta med fyrverkeri redan vid 19.00, stackars Thea som gick runt i hela lägenhten och var livsrädd tills kl runt 01.00.. fy på er! 
Var nöjd med vår nyårsfirande iallafall!💗 
(null)
(null)
(null)
(null)
Dagens händelse | | Kommentera |

Renovering i barnrummet

Hej! 
Jag och Eric tog semester hela veckan efter julaftonen. Vi ville passa på och fixa till barnrummet för att vi känner att vi har inte tid framöver med att renovera barnrummet och jag kanske inte orkar hjälpa honom heller. Bättre att fixa det nu när jag kände att jag klarade det. 
Innan var det hemskt fult grönt på väggarna. 
Vi åkte till olika butikerna och kolla efter tapeter, till sist hittade vi tapeter som vi blev förtjustade i och hittade även fina färg som passar ihop med tapeter. Det blev mint grön! 
Vi målade först till vita väggarna för att få bort det starka grönfärgen. Efter det målade vi till mintgrön sen satte vi dit tapeter på en vägg så det blev fondvägg. Det tog ca 2 dagars jobb, väldigt nöjda blev vi! Nu är det bara inredningar kvar sen är det klart innan lillen kommer! 
(null)

  (null)

(null)

Dagens händelse | | Kommentera |

Julafton

Hej! 
Förlåt för ett försenad inlägg! 
Jag, Eric och Thea åkte upp till Norrland, Sundsvall på lördag den 23 december, fick äntligen träffa familjen igen efter nästan 3 månader!! Fick även träffa min systerson första gången, jag smälte när jag såg honom, min lilla prins! 
Lördagskväll hjälpte jag mamma med lite julmat, därefter spelade vi bingolotto med faster och kusin. Tyvärr vann jag ingenting, som vanligt😞 
Sen var det söndag, julafton! Hade en mysig dag med systersonen och hela släkten. Första gången för Eric att fira jul tillsammans med min släkt, mysigt! Vi fick många bra och fina julklappar och god mat var det också! Var nöjd med julaftonen iallafall! 
På måndag var det lugn dag för oss allihopa, myste med systersonen som vanligt. Spelade schack med Eric och brorsan. Det var en mysig dag/kväll med familjen. Thea fick busa mycket i snö, hon är så galen i snö! Fanns ingen snö här i Örebro så hon fick passa på och busa i snö i Sundsvall. 
På tisdag åkte vi hem till Örebro, alltid lika jobbigt varje gång man åker från min familj. Mycket tårar...😭 men ja så är det, kan ingenting göra åt det.. 
så såg min helg ut i Norrland, rätt kort berättelse men ja.. hoppas ni har haft en bra julafton med era nära och kära! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Dagens händelse | | Kommentera |
Upp