Hemma från Öland

Hej! 

Jaha, nu är vi hemma igen i Örebro och det regnar.. 
Har iallafall haft underbara dagar i Öland med hjärtat och Thea. Skulle egentligen åka hem igår men vi ändrade oss och stannade en natt till då det var så fint i Köpingvik och väldigt avslappnade plats. Vi har solat hela dagen och badat också. Vi blev solbrända, ont det gjorde men värt! 
Vi tog kvällspromenad vid stranden och Thea badade också, tog några bilder. Har tagit det mesta lugnt igår, väldigt skönt! 
Nu ska jag titta på film med Eric och bara ta det lugnt. Min syster ska komma hit imorgon och stanna till tisdag så det blir städdag och handla mat imorgon innan hon och hennes sambo kommer. Sen vet jag inte än vad vi ska göra på vår sista semestervecka. Får se ☺️
Godnatt kram 

Dagens händelse | | Kommentera |

Torsdag 27/7

Hej! 
Vi är kvar än i Köpingsvik sedan igår. Idag var det bara molnigt så vi har bara promenerat runt, cyklade till marknaden i Borgholm som ligger ca 4-5 km från Köpingsvik. Det var verkligen jobbigt att cykla till Borgholm och tillbaka, mina ben dog. Men mysigt var det iallafall. Därefter gick vi till stranden och Thea fick bada lite och även SIMMA första gången!! Så roligt att se henne simma, stolt matte! 
Sen har vi suttit ute och bara tittat på barn som lekte, skönt att bara sitta och slappna av. Det kan man typ inte göra hemma i Örebro. 
Sen beställde vi hem pizza, gott var det. Nu sitter vi inne i husbilen och tittar på film. Har inte fotat så mycket idag, glömde bort helt. Då hörs vi kanake imorgon. 
Kram
 
Dagens händelse | | Kommentera |

Onsdag 25/7

Hej! 
Igår berättade jag för er att vi campade vid sandvik. Idag vid 11 tiden började vi rulla mot norr. Vi stannade först vid Solliden, där Kungafamiljens sommarstuga ligger. Vi tog en titt runt, jättefint! Mycket stort, mycket jobb att fixa trädgården. 
Därefter fortsätte vi norråt till Köpingsvik camping. Vi tog beslut att stanna här i Köpingsvik i två nätter då det är så fint här. Vitt sand vid stranden och det är en by så det finns mycket att titta och kan cykla till nästa by och så. Vi har badat med Thea också, ganska kallt i vatten då det blåste rätt mycket, synd verkligen men jätteroligt för Thea som vanligt. 
Därefter cyklade vi till Ica och handlade lite. Sen har vi bara slappnat av och promenerat vid stranden med Thea. Nu ska vi fixa med middag, det blir grillkött med potatissallad, grillad svampar och sallad till också. Mums! 
Kram 
 
Dagens händelse | | 2 kommentarer |
Upp